Om ophavsret Kopiering m.v.


Artikler, fotografier, grafik og andet offentliggjort materiale på nativeamericans.dk website stilles til rådighed for visning/læsning.

Billeder/grafik, der er anvendt her, er brugt med tilladelse fra de respektive websteder, arkiver og andet og gælder som sådan kun nativeamericans.dk

Du må gerne udprinte enkelte kopier til din egen private brug. Denne adgang gælder alene fy- siske personer.

En virksomhed må således ikke udprinte artikler m.v., heller ikke til brug for kopiering til virk- somhedens medarbejdere uden forudgående aftale om eventuel pris eller vederlag. Du må også gerne tage en kopi i digital form, hvis det udelukkende sker til din egen personlige brug inden for husstanden, jf. ophavsretslovens § 12.

 

Yderligere anvendelse og eksemplarfremstilling kræver udtrykkelig aftale med Webmaster på email:
 

Links:

Du må gerne henvise til forsiden af vores hjemmeside - nativeamericans.dk- med tydelig kildeangivelse.  Til gengæld accepterer vi ikke gentagende og systematisk brug af dybe links direkte til underliggende materiale på hjemmesiden. Der må heller ikke linkes på en måde, så nativeamericans.dk website kommer til at se ud, som om den er en del af en anden hjemme- side, medmindre du har indgået aftale med os. Overtrædelser medfører krav om vederlag, erstatning og godtgørelse.

nativeamericans.dk er ikke ansvarlig for indholdet på websites, som nativeamericans.dk linker til.

Nick Lisberg.